Hlavní interiéryMístnost designéra: Vize Victoria Meale v kuchyni, která je centrem rodinného života

Místnost designéra: Vize Victoria Meale v kuchyni, která je centrem rodinného života

Kredit: Kuchyně Victoria Meale
  • Kuchyně

Victoria Meale vytvořila kuchyň, která poskytuje ideální prostředí pro rodinný život. Vysvětlila myšlenku za tím Amelii Thorpe.

Kdy je kuchyně ne „kuchyně“ “>

"Kuchyně dnes vyžadují jiný a ohleduplnější přístup, " říká. "Musí se cítit pohodlně a příjemně, s jemnějším pocitem než čistě funkční místnosti minulosti."

Rovnováha praktičnosti a tepla byla klíčem k úspěchu designu Victoria pro tento rodinný dům v Barnes v jihozápadním Londýně. V souladu s viktoriánským původem byla kuchyně malá a součástí řady malých, trapně uspořádaných místností („příliš mnoho dveří, “ říká Victoria) v zadní části domu.

"Odstranili jsme vnitřní stěny, abychom otevřeli prostor a vytvořili jednu mnohem větší místnost, zabírající stejnou stopu, " vysvětluje.

Světlíky a skleněné dveře typu Crittall umožňují maximální osvětlení místnosti, přičemž dveře nabízejí přímý přístup do zahrady.

Ale jak vytvořit odolný design, vhodný pro pár s pěti dětmi, které milují vaření a zábavu, aniž by se rozhodly pro seržované řady skříní a spotřebičů ">

"Stejně jako bych umístil stůl ve vztahu k krbu v jídelně, tak bylo důležité umístit stůl blízko Agy a do prostoru, který také navazuje na ostrov."

Ostrov ve tvaru písmene L je další klíčovou vlastností místnosti, která slouží jak estetickým, tak funkčním účelům. Jednodušší vzhled a méně „blokovitý“ než obdélníkový design, jídelní strana má regály pro atraktivní displeje a prostor pro relaxaci na barových stoličkách a dalších domech recyklačních přihrádek, zásuvek příborů a úložných skříní.

"Pultové kordony mimo pracovní prostor v místnosti, aniž by přerušily kuchaře rozhovorem u stolu, " říká Victoria.

Absence nástěnných jednotek udržuje otevřený dojem z hlavní oblasti a pod částí skloneného stropu je postavena řada vysokých skříní, kde se nachází centrum prádelny. Otevřené police na boku dodávají charakter a někde ukládají koření, v blízkosti Aga, s úhledně štěrbinovým stojanem na víno dole.

Pravděpodobně to je paleta přírodních materiálů, která dělá maximum pro zvýšení příjemného tepla této místnosti - pečlivé vyhýbání se něčemu příliš lesklému, v tónech, které krásně spojují se zelení zahrady, orámované skleněnými dveřmi. Podlahu pokrývá silně kartáčovaná široká dubová deska se stejným dřevem, jaké se používá k výrobě vodorovných panelů truhlářské konstrukce, které navrhla Victoria.

Skříně jsou malovány v jemném odstínu šedo-modré s použitím ekologicky šetrného nátěru od společnosti eicó a ostrovní pult je vyroben z modré žuly s honovaným povrchem, který zvýrazňuje krásu přírodních rýh.

NEJNOVĚJŠÍ PROJEKT // Záludný pohled na jeden z mých posledních projektů, který jsem objevil, abych si vylepšil toto odpoledne…. ???? #watchthisspace #interiordesigner #staintainesign #interiors #interiordesign #victoriameale #victoriamealsesign #backtowork #wed Wednesday #wellnesswed Wednesday #nontoxic #sustainable # organic # přírodní #healthyinteriors #stylist #interiorstylist #instestyle #instestect #instestyle

Příspěvek sdílený uživatelem VICTORIAMEALE (@mysustainablelife) 20. září 2017 v 15:00 PDT

"S barvou na truhláři používám bílou na stěnách, abych vytvořil svěží, moderní pocit, " pokračuje Victoria.

Čistý stín zde poskytuje ostré pozadí naivní malbě nad Agou, jednoduché police s ukázkami ručně házené keramiky a dvojicí průmyslových nástěnných svítidel. "Žádná z těchto věcí by obvykle nebyla zavěšena nad Agou, " dodává, "ale dodávají osobní, nepředvídatelný dotek, který okamžitě způsobí, že se místnost bude cítit spíše jako obytný prostor, než pokoj, který je čistě funkční."

Totéž platí pro výběr ratanových odstínů pro závěsná světla (zkuste Cox & Cox pro něco podobného), což není typické pro „standardní“ design kuchyně a přesouvá zaměření z „funkčního“ na „životní“ prostor.

Více postavy pochází ze stolu se starožitnými statky a židlemi pro zpětný chod, tolik milovaných kusů, které byly v rodině roky. "Nesnáším myšlenku, že zavrhujeme takzvaný" hnědý nábytek "- smíchání několika oblíbených starožitných kusů nebo rodinných dědictví přidává do místnosti charakter, " říká Victoria.

Pro dokonalý uvítací efekt je na každém kroku pohodlí a textura, od koberců s pleteným konopím po hody z měkké vlny a povlečení na židle. Co nakonec dělá z této kuchyně více než kuchyně? "Skutečný pocit, že je to srdce domova, " říká pevně Victoria.

Victoria Meale tento měsíc otevírá druhé studio - www.victoriamealsesign.com


Kategorie:
Podere Celli: Klasická toskánská vila, v docházkové vzdálenosti od pokladů San Gimignana
Hrách a chorizo ​​rizoto s muškou